Sources: PSD and PNL are waiting for Dr. Cîrstoiu to retire on his own. Ciolacu: “Our electorate does not have a problem with Piedone”

https://www.digi24.ro/alegeri-locale-2020/surse-coalitia-asteapta-ca-doctorul-cirstoiu-sa-se-retraga-singur-ciolacu-electoratul-nostru-nu-are-o-problema-cu-piedone-2761911

Posted by itrustpeople

12 Comments

  1. > Liberalii s-au opus categoric

    Care e problema domnu’ Ciuca, nu doreste electoratul liberal sa-l sustina pe Piedone? Spune-le ca el nu e doar Liberal, e si Umanist Social! Aproape ca ti se face mila de astia de la PNL. Aproape..

  2. PNL a cazut in propria capcana intinsa tot de ei, cand Citu a inceput sa demita ministrii USRPlus. De atunci PNL nu a mai reusit sa se redreseze, a facut doar damage control, si au acceptat ca PSD sa ii scuipe in gura ca sa le faca loc langa ei. Nu ca nu ar merita sa fie scuipati in gura. Din 2025 nu va mai exista PNL oficial.

  3. Competitive_Let3812 on

    Super raspuns: electoratul PSD nu are nici o problema cu Piedone pentru ca sunt dupa chipul si asemanarea lui…oportunisti, clovni, condamnati penal, circari…

  4. # Ciolacu: ”Electoratul nostru nu are o problemă cu Piedone”

    Ciolacu cand il baga pe nulitatea asta in campanie: “CINE ESTE PIEDONE? UN SIMPLU PRIMAR DE SECTOR, NU ARE O VIZIUNE MANAGERIALA ASUPRA CAPITALEI”

  5. >Liberalii se declară din nou puși la zid de partenerii de la PSD, susținând că în niciun caz nu pot să anunțe că îl susțin pe Piedone sau să își îndemne electoratul să îl voteze. Acest lucru i-ar costa nu doar voturile din **bucurești ci și din orașele mari din țară, unde PNL are un electorat consistent și educat și care ar taxa o astfel de decizie politică luată de partid.** 

    Ce mă? Ce pula mea electorat consistent și educat are PNL? Ce pula mea electorat consistent și educat e ok cu adus PSD la putere, dar trage linie la fucking Piedone? Mă PNL, voi mai mâncați mult căcat? Oare nu sunteți în stare să recunoașteți că de fapt e vorba că Piedone e mult prea apropiat de PSD și insuficient de apropiat de PNL și nu vă convine schema, strict dpdv al combinațiilor și al jocurilor politice?

    Futuvă-n gură, uite mă, ei erau preocupați de electoratul lor consistent și educat. Evident, electoratul consistent și educat nu e deranjat că PNL le-a băgat mortu-n casă (de exemplu, impozitul progresiv va veni în 2025 pe mâna PSD și eu zic că electoratul ăla clasic liberal s-ar opune genului ăsta de măsură), nu e deranjat că PNL a făcut un shift în comunicare de 180 de grade de la „Muie PSD” la „Fac muie la PSD”!, **nu frate** îi deranjează susținerea lui Piedone, aia e picătura care umple paharul.

  6. bigfoot_talpa on

    Acum se duc lupte la baioneta… “ma retrag, dar nu ma arestati dupa” … “daca nu imi garantati ca nu o sa fiu arestat nu ma retrag”

  7. Spiderhog2099 on

    The downfall of PNL has to be studied. Si daca aveau vreodata sanse de redresare, au bagat double down. Acum vor fi maxim al patrulea partid, cu un candidat la presedentie care nu sparge 10%. Citu dar in special Ciuca sunt responsabili. POATE Bolojan (desi nu vrea si ar fi mai bine servit sa plece in alt partid) ar avea o sansa mica sa scoata partidul din groapa. Insa asta ar dura mult si bine si s-ar putea intampla numai dupa ce Ciuca e demis.