New agreement raises diesel tax and sends millions to district heating, drinking water and plant-based food

https://nyheder.tv2.dk/politik/2024-04-15-ny-aftale-haever-dieselafgiften-og-sender-millioner-til-fjernvarme-drikkevand-og-plantebaseret-mad

Posted by FKAAstroels

8 Comments

  1. 200mio. samlet set virker et eller andet sted som et noget lille beløb end hvad det giver igen i forhold til rent drikkevand til hele befolkningen + det er kun i perioden 2026-2027.

  2. Plantebaseret mad, hvorfor mistænker jeg det er et dække for ultra-processeret industrielt skrald der ikke er meget bedre for kroppen end det de vil erstatte? Hvis det var mere frugt og grønt de ville have, så ville de ord være brugt.

  3. AcrobaticBand on

    Yes, dyrere produkter i butikkerne, når der skal betales både km-afgift og øget dieselafgift. Infrastrukturen er slet ikke på plads til godstransport på el.

    Men fedt med fjernvarme og fokus på havet (selvom det næppe er nok).

  4. SÃ¥ mere skov og mere soyafars og billigere seitan? S
    Lyder sku’ alligevel ikke dÃ¥rligt

  5. Serious-Text-8789 on

    Jeg kan se skrædderen er ankommet til Helvede, det bliver spændende at se hvad han får klaret.

  6. voidbreddaemon on

    Jeg er forviret over dr’s artikel citat;

    Derudover blev det præsenteret, at der som ventet kommer en øgning af dieselafgift med 50 øre fra 1. januar 2025 – men med flere kompenserende tiltag for bÃ¥de privatbilister og vognmænd.

    Hvem er de andre?

    landmænd?

    [https://www.dr.dk/nyheder/politik/fjernvarme-dieselafgift-og-liv-i-doede-fjorde-politikere-saetter-milliarder-af-til](https://www.dr.dk/nyheder/politik/fjernvarme-dieselafgift-og-liv-i-doede-fjorde-politikere-saetter-milliarder-af-til)