If you (like me) don’t like the practice of Pills with a different price via mobile apps – write it in a review on AppStore/Google Play. It takes a toll on companies! As a nation, we have already accepted cards in every store, let’s not let apps be imposed on us yet ๐Ÿ™

https://i.redd.it/hf9wfqqb6fuc1.png

Posted by straaajk

5 Comments

  1. Hyperbor3an4922 on

    Tak teฤ jeลกtฤ› ฤŒD, Regiojet, Tesco atd. Tahle diskriminace spotล™ebitelลฏ, by mฤ›la bejt zakรกzanรก zรกkonem.

  2. Opening-Fox2103 on

    >Uz jsme jako narod akceptovali karticky v kazdym obchode, nenechme si vnutit jeste appky

    Tyhle kartiฤky uลพ dรกvno nahradily ve vฤ›tลกinฤ› obchodech ty vnucenรฉ appky, takลพe trochu pozdฤ›. A ze zkuลกenosti tล™eba aplikace OMW mรก hodnocenรญ max 2* a ลพe by je to nฤ›jak trรกpilo se ล™รญct nedรก.

  3. Individual_Complex_6 on

    Nechรกpu co mรกลก proti kartiฤkรกm a aplikacรญm? Je to prostฤ› obchod – ty jim dรกลก informace o svรฝch nรกkupnรญch zvycรญch a oni ti za to dajรญ trochu niลพลกรญ ceny. Nechceลก tenhle obchod pล™ijmout? Tak ho nepล™ijรญmej. Nevรญm proฤ s tรญm mรกลก potล™ebu tady otravovat.

  4. Tuhle jsem si nฤ›co objednal pล™es zรกsilkovnu, ale kdyลพ mi to pล™iลกlo, zjistil jsem, ลพe k otevล™enรญ schrรกnky potล™ebuju jejich pojebanou aplikaci. Jinak to neลกlo, musel jsem si ji stรกhnout, stรกl jsem tam jak blbec asi 10 minut, neลพ to zaฤalo fungovat, no nakonec se mi to podaล™ilo otevล™รญt. Aplikace hned potom letฤ›la z telefonu. Zlatรฝ alzaboxy. Fakt dneska musรญ bejt zkurvenรก aplikace รบplnฤ› na vลกechno, to uลพ radลกi budu tahat plastovรฝ kartiฤky.