I think this sort of thing is so damn interesting, so now we’re off! Don’t want us to judge each other, but feel free to discuss probability and other interesting things. It can be big or small, new or old. I’ll start and mine is that I’m sure Russia has a hand in the Israel/Hamas conflict because it’s damn timely and shifts the focus away from Russia and the invasion of Ukraine.

https://i.redd.it/gfx1o0543euc1.png

Posted by Practical-Charge3094

30 Comments

  1. ´Jag vet inte om det är en konspirationsteori eftersom det är så uppenbart, men min teori är iallafall att C, CUF och LUF egentligen inte är politiska partier utan en förlängning av Almega.

  2. Jag tror att kemiska utsläpp/PFAS/mikroplaster påverkan hormoner i foster hos gravida som gör att det blir vanligare med NP-diagnoser (ADHD/ADD).

  3. thesirblondie on

    Varje år görs Ahlgrens Bilar mindre. Bara något mikroprocent så att man inte märker, men bilarna känns mindre än när man var liten.

  4. Jag tror annunaki kom till jorden och mixade sitt DNA med apor som skapade människan

  5. Physical_Ad_5482 on

    Kanske inte stämmer helt under rubriken, men angående ”bärkasseskatten” så tycker jag att det är väldigt förmätet och nedvärderande av staten att hävda att den kommit till för miljöns skull.
    Istället för att säga som det är att vi måste fylla på i statskassan eftersom landet blöder.

  6. Att 80 % av våra riksdagsledamoter är korrupta eller kommer begå handlingar som bryter mot lagar som reglerar korruption.

  7. All forskning, fakta och statistik är alltid förändrad så det passar nuvarande agenda.

  8. CuriousIllustrator11 on

    Bläckfiskar är inte utvecklade på samma sätt som övriga organismer på jorden utan deras ursprung är från frusna ägg som följt med en komet från en annan planet med liv.

  9. Massinvandringen till Sverige skedde okritiskt för att sona för vår undermedvetna skuld över att vi var neutrala under andra världskriget och slapp undan negativa konsekvenser av kriget.

  10. Irakkriget var för att visa Saudiarabien vad som kan hända ifall de inte kontrollerar sina terrorgrupper bättre.

  11. Det finns ingen världsordning eller konspiration överhuvudtaget. Världen fungerar med alla dess komplexa system trots att var och en egentligen bryr om sitt egna och försöker göra sitt jobb så bra som möjligt. Var och en är egentligen ensamma i sin värld. Det största man kan göra är att hjälpa en annan. Det är ett rent under att vi inte ännu lyckats utplåna oss själva, eller så har det inte hänt än.

  12. Om det i sommar blir larm om vattenbrist efter denna regn vinter/vår kommer jag börja tro på illuminati.

  13. VipeholmsCola on

    Palme dödades av främmande makt för att han var tvungen att sätta stopp för Bofors vapenaffärer.

    Missilen från Ukraina in i Polen var i själva verket en rysk missil men Ukraina gick med på att ‘ta smällen ‘ för att förhindra att Nato går in i fullskaligt krig.

    Hamas och Iran går Rysslands ärenden för att starta ett krig lägligt med Israel. Syftet är att usa måste stötta Israel och därmed inte kan stötta Ukraina lika väl.

  14. softishviking on

    Det finns otroligt många teorier kring elfte september-attackerna. Den ena är mer knasig än den andra.

    Men det jag är ganska övertygad om är att det fanns människor utanför de som genomförde dådet som visste om detta. USA hade fått en mängd olika varningar från alla möjliga underrättelsetjänster runt om i världen. Om dessa hade fått info hade garanterat olika mäktiga människor runt om i världen också snappat upp samma sak.

    Dessa människor gjorde sig sedan rika på efterspelet av attackerna. De planerade alltså inte dåden men de lät dem ske.

  15. demon_of_laplace on

    En andel av etniska Svenskar och Finnar har ökad splittertålighet. Vilket hålls hemligt. Ska ha orsakats av när vi nästan fick slut på män under den tidiga moderna eran.

    Enda jag har hittat på som kan förklara de låga skade och dödstalen från alla gangsterbomber…

    Hög foliehattsfaktor på denna!

  16. Anledningen till Sveriges höga inflation och devaluerade valuta beror på att NATO ska kunna köpa billiga svenska vapen i kombination med kostnaderna för att nå NATO-kraven.

    Känner ni förövrigt någon som ens tycker NATO var en bra idé? Är det inte sjukt att det inte blev folkomröstning för något som är en så stor del av vår svenska identitet?

  17. Jag tror regeringen mycket väl vet att legalisering av cannabis skulle lösa mycket av problemen, men att ha gången skapa chaos så kan dom öka budgeten på försvaret och polisen så att vi får en mer polisiär regering som kan kontrollera oss mer.

  18. Vänstern vill ha massinvandring inte pga att de bryr sig om invandrare, de skiter i dom, utan pga de hatar kapitalism/marknadsekonomi så mycket. Det blir ett sätt att knäcka alla system.

  19. Något verkar inte stämma med våldtäktsanklagelserna mot Assange. Verkar komma lite väl lägligt för diverse aktörer. Sedan var ar förvisso mannen vara ett svin, så det kan kanske stämma.

  20. Kraftverk verkar synkronisera planerat och oplanerat underhåll med kalla perioder lite väl ofta.

  21. Det är alldeles för mycket pengar på spel i proffs-idrott så resultat bestäms av manusförfattare. Speciellt lagsporter, där finnas det gott om möjligheter att plocka fram faktorer som “kan avgöra” oväntat.

  22. Greta Thunberg satte fyr på Notre Dame för att påven skulle förstå vad det innebär när ens hus brinner.

  23. Att Angela Merkel är en rysk (rekryterad) agent som preppat för konflikten mellan Europa och Ryssland genom att öka gasberoendet och skapat en sällan tidigare skådad polarisering genom ”refugees welcome”.