GOTV – Getting Out The Vote – Movement. Momentum’s internal mobilization instructions in the campaign for the primary election in the highlands were leaked. According to them, the arrest of Gergely Kovács until June 9 is a real danger, this is what the activists must say. In the last two weeks, stomach-churning things have happened, and I will tell you about them if there is a need.

https://www.reddit.com/gallery/1c3ecdz

Posted by kamisin101

14 Comments

  1. nagy meglepetés volt számomra (tegnap, tegnapelőtt volt itt téma?), hogy tudott a momentum ennyire ellenszenves jelöltet találni, mint az a Farkas Csaba. Azért abba is komoly munkát kellett fektetni. Remélem elbukják.

  2. “Eztacsávót”, kajak legdebilebb Momentumos jelölt aki azzal vereti, hogy a Závecz Research őt hozta ki legesélyesebb polgármester jelöltnek. Közben meg a kerületet se ismeri, de legalább a fodrásza a XII kerben van lmao.

  3. Ötker után Hegyvidéken is vannak problémák a pártfegyelemmel, hogy az ilyenek előkerülnek?
    Egyébként lehet ennek valami realitása, vagy honnan szedték ezt, mert a doksi egésze viszonylag korrektnek tűnik egy belsős anyaghoz képest, ahol azért erősebben is fogalmazhatnak egy jelöltről.

  4. Az eszetlen barmok. 22-ben ugyan ez volt. Elmondták egymást mindenféle balfasznak, utána meg kiálltak a nyertes mögé hogy :igen, ő a legesélyesebb a Fidesz ellen, nagyon ügyes gyerek.

  5. Miután Kovács Gergő kimegy fűvel a zsebében tüntetni, szerintem ez egyáltalán nem földtől elrugaszkodott állítás. Lehet hisztizni, de a Momentum elvégezte azt a politikai munkát amit a Kutyapárt nem. Professzionális politizálás vs bohóckodás. Lehet hogy Kovács Gergő egy Partizán interjúban ötször elmondja a jól hangzó “alulról építkezést”, de mégis a Momentumnak van nagyságrenddel több aktivistája. Szomorú hogy ennek ellenére a kicsit se részrehajló független média (/s) az összes előválasztással foglalkozó cikket Kovács Gergővel illusztrálja.

  6. Alternative_Net5842 on

    Visi Piroska hirdetéseitől már égnek áll a hajam. Már ezért se érdemel szavazatot.

  7. OptimismIs4Earthers on

    Azért utánanézhetnél hogy mit jelent a GOTV mielőtt elkezdesz negatív kampányt folytatni: [Wkipedia-Get out the vote](https://en.wikipedia.org/wiki/Get_out_the_vote)

    Az általad bemásolt szövegben is több érvet sorolnak fel a jelöltjük mellett és csak egyet-egyet a többi jelölt ellen. A fókusz tehát azon van, hogy menjenek el a momentumos jelöltre szavazni az emberek és nem azon, amit te oly kényelmesen kijelöltél. Külön tetszik a lebegtetés, hogy majd mesélsz a gyomorforgató dolgokról. Na ha valami, akkor ez negatív kampány amit te itt csinálsz.