8 Comments

  1. >Doar 12% dintre români au primit, în 2023, salarii majorate care să acopere inflaţia, iar şase din zece salariaţi (58%) iau în considerare angajarea în străinătate în acest an, reiese din rezultatele cercetării Randstad România Employer Brand Research 2024, publicate vineri, transmite Agerpres.

    >Conform datelor centralizate în studiu, peste jumătate (53%) dintre angajaţii din România au demisionat sau iau în considerare să facă acest lucru, din cauza faptului că au salarii prea mici, raportate la creşterea costului vieţii. Ponderea este mai ridicată în cazul femeilor şi al persoanelor cu educaţie peste medie.

    >La ediţia românească a cercetării au participat 3.851 de persoane, iar interviurile au avut loc online, în ianuarie 2024.

  2. Deci nici nu se mai pune problema că muncești un an de zile, ca după să fii recompensat cu o putere de cumpărare mai mare..

    Acum te lupți ca să îți rămână la fel, sau să nu-ți scadă 🤡

  3. Cosul lunar de alimente s-a scumpit cu peste 30 la suta intr-un an de zile. In conditiile in care o companie ofera o gluma de marire, de tipul 4% sau deloc, in cativa ani ajungi sa nu mai mananci nimic.

  4. NorthCurrent4102 on

    Sa vina unul sa ne zica ca piata imobiliare este asa cum este pentru ca au crescut si veniturile. Abia astept un 2008, care urmeaza. Sa. va bagati apartamentele in cur!

  5. Bubbly-Airport-1737 on

    nu prea cred, in vest se dau mereu mariri la salariul brut si asta doar in belgia ca are salariile indexate, in rest nu se dau mariri deloc

    voi ati primit mariri nete mereu, ce mai vreti?

  6. politicalzombie on

    Salariul mediu net a fost în februarie de 4.876 lei, în creÅŸtere cu 14,2% fată de perioada similară din 2023 … institutul national de statistica, azi

    Rata anuală a inflaÅ£iei în luna martie 2024 comparativ cu luna martie 2023 a fost 6,6% … institutul national de statistica, ieri

    dar hai sa publicam anchete facute de gigel srl … presa romaneasca 2024