The reason for the (temporary?) split between CTP and Recorder

https://i.redd.it/ligyozow10uc1.jpeg

Posted by TheChosenOneP

9 Comments

  1. Interesantă motivaÈ›ia. Vrând să aflu mai multe despre acest lucru, am intrat în secÈ›iunea de comentarii a postării pe care a făcut-o domnul CTP, iar comentariile sunt de-a dreptul incredibile. Mă aÈ™teptam ca publicul dumnealui să fie mai raÈ›ional. Nu totul se rezumă la “sunt interese mari la mijloc.”

  2. mie din putinele interactiuni, mi s-a parut ca nenea era muuuult prea cu nasu pe sus, adica eu inteleg ca asta e mai junioara decat el, dar modul cum el a tratat anumite momente din interactiunea lor din reportajr, nu e demn de cineva de aparentul lui prestigiu

  3. Am fost chiar dezamagit cand am vazut aceasta colaborare. CTP e un personaj destul de dubios, cu pareri nu tocmai impartiale sau formulate in asa fel incat sa poata rastalmaci ulterior ceea ce a zis. Mai bine pentru Recorder ca s-a intamplat asa.

  4. Muted_Sheepherder726 on

    Chiar ma gandeam cat ii suporta atitudinea, Anca Simina. CTP simtea intr-una nevoia sa o corecteze, sa ii arate ca nu gandeste, sa o puna la punct ca pe o scolarita, cumva… Cat de mult asteptam podcasturile Ancai Simina, era insuportabil sa ascult Cap la Cap.
    Mult succes! Sper sa revina podcasturile Ancai Simina.
    Pt CTP e mai potrivita presa scrisa.