“We sat down with Denys Šmyhal as a human being, because we based our relationship on mutual respect and understanding.” How do Fico voters react to Fico’s latest statements regarding UA, where he praises and encourages them after he has been lashing out at them all the time on the domestic press

https://www.reddit.com/gallery/1c1q4zp

Posted by hniball

5 Comments

  1. Fico volič je zmätený a nechápe. Žiaľ len asi tak 5%… ostatní si našli rôzne mentálne kľučky a robia neuveriteľnú mentálnu gymnastiku, aby si jeho aktuálne správanie dokázali aj tak obhájiť a vysvetliť tak, aby to presne zapasovalo do ich svetonázoru.

  2. Rich_Weird_5596 on

    Pan Fico ja neviem ci ste zabudli ale v programe a na plagatoch bolo cosi ine ja len tak sa pripominam pan Fico prosim precotajte si to mate toho asi vela ste asi zabudli ale spomente si pan Fico.

  3. BiksardDeDrak on

    Zaujímalo by ma čo tým sleduje. Šípim nekalé praktiky. Treba sa mať na pozore čo sa bude diať v najbližších dňoch, aby to nebol ťah na uspanie voličov po voľbách. Takmer polovica elektorátu nedôveruje Pellegrinimu a jeho vláde a tak sa môže snažiť otupiť naše odhodlanie.

    Neviem ako je Smer silný do Európskych volieb, ale do komunálnych a parlamentných ešte ďaleko, tak si mohli povedať, že zvládnu dajaké to preskupenie v percentách za cenu lepšieho obrazu v zahraničí a pokoja doma.

  4. Rich_Weird_5596 on

    Oni s nami so vsetkymi nakoniec vyjebali s ich 300iq strategiou. Najskor co sa tyka otazky homoesxualov a potom otazky ukrajiny. Uplne switcharoo. Never let your enemy know your next move. Reverse psychology.
    Pripomina mi to scenku z Borata ..”To sako je cerne, April!”